Dit vinden jullie

Ik vind het belangrijk om van jullie te horen hoe jullie mijn yogales(sen) en/of workshop(s) hebben beleefd. Wat neem jij mee van de yogamat af het dagelijks leven in? Leuk als je hier iets wilt schrijven over jouw ervaring met mijn lessen; voor nieuwe yogi’s ook weer handig om te kijken of mijn lessen bij hen passen!

Jouw bericht:

 
 
 
 
 
Bedankt voor je reactie en - wie weet - tot ziens op de yogamat!
16 berichten.
Jolanda Jolanda schreef op 11 juli 2018 om 20:13:
Lieve Laura, Wat straal jij een rust uit!. Je merkt aan alles dat dit je passie is. Blijf vooral doen waar je je goed bij voelt, zo mooi wat je doet.. Bedankt! Jolanda
Jasmijn Jasmijn schreef op 19 april 2018 om 20:45:
Op school is het altijd druk en er gebeurt veel om ons heen. Zeker in het examenjaar is alles nog spannender. Door yoga heb ik elke week een momentje om even goed naar mezelf te luisteren. Bij yoga van Laura heb ik veel geleerd over mezelf. Tijdens de lessen is de sfeer goed en niemand oordeelt. Omdat Laura ook mijn mentor is, voelt ze goed aan wat wij nodig hebben: yin of yang of een combinatie. Dit is super fijn!
Liselotte Liselotte schreef op 19 april 2018 om 15:51:
Ik heb altijd zin om naar yogales te gaan, er is genoeg afwisseling en doordat Laura er ook bijvertelt waar een houding goed voor is en waar je een houding hoort te voelen, weet je ook waar je op moet letten. Soms beginnen we een les en is iedereen druk en met alles en nog wat bezig, en als we hem eindigen is iedereen stil en naar binnen gekeerd. Dat vind ik mooi aan yoga, je leert naar jezelf te luisteren en je komt tot rust. Dit is, vind ik, vooral fijn omdat ik in mijn eindexamenjaar zit en de rust soms ver te zoeken is.
Nikki Nikki schreef op 19 april 2018 om 14:48:
Ik heb, net als veel andere examenleerlingen, veel last van stress en sinds een tijd ook van paniekaanvallen. De yogalessen van Laura hebben mij, ondanks dat ik nog maar een paar keer mee heb gedaan, nu al ontzettend geholpen. In het begin was het even wennen, maar Laura zorgt er vrijwel meteen voor dat je je op je gemak voelt door duidelijk te maken dat alle gevoelens en gedachten er mogen zijn(Laura is ook mijn Nederlands docent, dus dat helpt daarbij). Er is veel persoonlijke aandacht, en de combinatie van yang en yin yoga is ook erg fijn! Voor mij persoonlijk helpt vooral de yin yoga heel erg. Bij paniekaanvallen keer je als het ware buiten jezelf. Ik zou yin yoga omschrijven als het tegenovergestelde van dit nare gevoel. Ik voel me altijd heel rustig en fijn na Laura's lessen en ik zou het iedereen aanraden!
Vera vk Vera vk schreef op 18 april 2018 om 20:37:
Laura is mijn mentor op school en zag dat veel leerlingen last hadden van stress, waaronder ik. Ze zei dat yoga me zou kunnen helpen. Omdat ik iets tegen de stress wilde doen ben ik Laura's yogalessen gaan volgen. Iedere week kijkt ze en voelt ze aan wat er nodig is. Alleen yang yoga of alleen yin yoga of een mooie combinatie van de twee. Laura is gepassioneerd en wil iedereen graag helpen. Ze leert je te voelen en dat je dingen er moet laten zijn en proberen om daarover niet te oordelen. Je moet proberen je eigen grenzen aan te geven en je niet te vergelijken met anderen, want iedereen is goed op zijn of haar eigen manier. Zelf heb ik met deze punten soms moeite, maar Laura geeft aan dat ook deze moeilijkheden er mogen zijn. Je doet ook aan oefeningen met je ademhaling die je op elke plek kan uitvoeren en gebruiken. Ookal word ik soms geconfronteerd met gedachtes en gevoelens ben ik juist blij dat ik de yogalessen van Laura volg, want naast dat yoga voor confrontatie zorgt geeft het ook rust en verlichting van je geest en lichaam. Ik ben dus blij dat ik naar Laura's advies heb geluisterd: om haar yogalessen te volgen en raad het aan iedereen aan!
Danitia Danitia schreef op 18 april 2018 om 15:45:
Yoga bij Laura is heel erg leuk! De lessen zijn heel leuk en er zit een goede structuur in de lessen. Ik vind persoonlijk de afwisseling tussen de verschillende soorten yoga heel fijn. Yoga is echt even een momentje voor jezelf. Ik vergeet op dat moment de tijd, iets waar ik tijdens het sporten heel veel moeite mee heb. In het begin was het wennen maar zodra je in de yoga flow zit gaat het steeds makkelijker, ik neem ook steeds vaker dingen mee naar het dagelijks leven. Oordeel niet, luister naar je hart en alles gaat voorbij. IIk wil voorlopig nog niet stoppen met yoga bij Laura en ik zou het ook zeker aanraden bij anderen. Ps. Laura is mijn mentor op school, dat is ook Superleuk 🙂
Vera Vera schreef op 18 april 2018 om 15:43:
Ik heb als eindexamenleerling ontzetten veel gehad aan de yogalessen van Laura. Omdat zij ook onze docent op school is weet ze goed wat er speelt en kan ze hier iets mee doen in de yogalessen. Ik zou het iedereen aanraden !
Linda Linda schreef op 15 april 2018 om 19:13:
Ik kijk iedere week uit naar de lessen van Laura. De lessen zijn een balans tussen inspanning en ontspanning. Laura brengt op een krachtige manier de boodschap over dat alles er mag zijn en dat voelt heel veilig. Ik heb dankzij haar lessen geleerd hoe yoga in je dagelijks leven kan doorwerken. Laura zegt namelijk zelf ook vaak: de yoga begint pas nadat je van de mat afstapt.
Jorien Jorien schreef op 12 april 2018 om 20:11:
De yogalessen bij Laura zijn voor mij een heel fijn moment in de week om (na alle hectiek van werk en kindje) even helemaal tot mezelf te komen. Laura's lessen zijn een fijne combi van jin en jang. Soms wat meer het een, soms wat meer het ander. Aanrader!!
Sheryl Sheryl schreef op 11 april 2018 om 19:38:
De eerste keer dat ik een yogales bij Laura volgde was erg confronterend. Ik vond het moeilijk om naar binnen te keren en mij volledig te ontspannen. Mijn gedachtes waren zoals altijd overal, iets wat erg vermoeiend is. De tweede keer merkte ik al dat mijn gedachtes iets minder aanwezig waren en ik mij meer kon ontspannen. En de derde keer kon ik mij volledig ontspannen en liet ik mij leiden door de fijne en warme stem van Laura. Wat een fijne ervaring. Zoveel rust heb ik in jaren niet ervaren. Ik kan iedereen een yogales bij Laura aanbevelen, ze zorgt dat je je veilig voelt en dat je naar je innerlijke zelf luistert.
Sanne Sanne schreef op 11 april 2018 om 17:36:
Ik heb altijd al yoga willen proberen om te kijken of het wat voor mij was. Nu ik in een behoorlijke drukke periode zit met net een appartement gekocht te hebben en die te verbouwen, leek het voor mij een geschikt moment om het uit te proberen. Bij Laura heb ik een yin yan yoga workshop gevolgd en het resultaat was heel prettig! Ik voelde mij zoveel relaxter en rustiger van binnen dan daarvoor. Toen ik thuis kwam wilde ik het liefst gewoon gelijk gaan slapen omdat ik weer eindelijk de rust had gevonden. Bij Laura was het een hele prettige ervaring om met yoga kennis te maken, dat ik zeker ook wel vaker aan yoga ga doen om weer zen te worden!
Maartje Maartje schreef op 11 april 2018 om 17:29:
Laura’s yogalessen zijn een heerlijke manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Ook als je gehaast aankomt, als je het moeilijk vindt om stil te zitten en je ogen te sluiten of als je totaal niet lenig bent, weet Laura je met haar warmte en rust terug in je lichaam te krijgen tijdens haar yogales. De persoonlijke aandacht - hulp om dieper in een houding te komen, ondersteuning bij het vinden van een op jou aangepaste houding - tekent Laura. Ik kan Laura’s lessen van harte aanbevelen!
Nicole Visser Nicole Visser schreef op 11 april 2018 om 13:12:
Laura zorgt ervoor dat iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt. De spanning waarmee je vaak binnen komt hollen valt al heel snel van je af en maakt plaats voor rust, harmonie en een dieper bewustzijn in jezelf. Door een evenwichtige afwisseling van Yin en Yang ervaar je hoe het is om te voelen wat er allemaal loskomt en gebeurt in je lichaam en om daar dan zonder oordeel mee om te gaan..
Janette Janette schreef op 8 april 2018 om 18:42:
Laura maakt volledig waar wat ze beschrijft op haar webpagina over Yin yoga: tijdens de workshop gaf zij oefeningen waarin ademhaling en het bewust voelen van wat yoga houdingen voor jóuw lichaam betekenen centraal stonden. Ik voelde steeds meer ontspanning en rust in mijn lichaam; precies wat ik nodig had, dank je wel!
Leonoor Leonoor schreef op 8 april 2018 om 16:28:
Laura is een ontzettend warme, vriendelijke, open en waanzinnig professionele yoga docente. De Yin les bij Laura heeft me ontzettend veel rust gegeven en vertrouwen. Het lukt je door haar manier van lesgeven meteen om je eraan over te geven en niet bezig te zijn met de mensen/ dingen om je heen. De tijd vloog voorbij en iedereen had zo nóg een uur door gewild. Ik kan deze les van harte aanbevelen en wens Laura veel geluk bij het verwezenlijken van haar mooie ambitie om scholieren hier mee in aanraking te laten komen.
Bert Besterveld Bert Besterveld schreef op 1 april 2018 om 20:33:
Zo gaaf om te zien dat je je nieuwe yogakennis en je liefde - die je altijd al had - nu echt kunt delen met mensen die daarvoor openstaan! Ik ken je als een goede docent, maar nog veel meer als een heel mooi mens, dus ik wens jou en je leerlingen veel leerzame (yoga)lessen toe! Zou leuk zijn als je die volgend jaar ook op 't Visser kunt geven 🙂

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.